TÜRK HAVA YOLLARI Take-Off Jr. (YTÜ)

İş Tanımı

Türkiye’nin Bayrak Taşıyıcı Havayolu Markası Olan Türk Hava Yolları ile Kariyerinde Uçuşa Hazır Mısın?

Take-Off Jr. (YTÜ) Nedir?

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerimizden mezun veya Eylül 2024’e kadar mezun olacak arkadaşlarımıza, kariyerlerine Türk Hava Yolları’nda güçlü bir başlangıç yapma ya da devam etme imkânı sunarak havacılık sektörünün; rekabetçi, hızlı gelişen ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralayan bir yetenek programı! Take-Off Jr. (YTÜ) Programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan yetenekli ve dinamik arkadaşlarımız “Uzman Yardımcısı” ünvanı ile tam zamanlı çalışma düzeniyle büyük ailemizin bir üyesi oluyor.

Nitelikler

Başvuru Koşulları

• T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan,

• 01.01.1998 ve sonrasında doğmuş olan,

• Aşağıda yer alan bölümlerden lisans 4. sınıf öğrencisi olan veya belirtilen bölümlerden mezun, *Lisans son sınıf öğrencilerinin Eylül 2024 itibarıyla mezun olması beklenmektedir. *Mezun olan adaylarımızın en fazla 4 yıl çalışma tecrübesi olması beklenmektedir. - Bilgisayar Mühendisliği - Elektrik Mühendisliği - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği - Endüstri Mühendisliği - İktisat - İstatistik - İşletme - Makine Mühendisliği - Matematik - Matematik Mühendisliği - Mekatronik Mühendisliği - Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

• 100’lük sistemde en az 65, 4’lük sistemde en az 2,50 genel not ortalamasına sahip olduğunu belgeleyebilen,

• İyi derecede İngilizce bilen, *İngilizce sınavları Türk Hava Yolları A.O. tarafından yapılacaktır.

• Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmayan,

• Türk Hava Yolları A.O.’nun iştirak şirketlerinde aktif olarak çalışmayan,

• Daha önce Türk Hava Yolları A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan,

• Daha önce Türk Hava Yolları A.O. veya Türk Hava Yolları A.O.’nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olan,

• İletişimine ve gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın olan herkes başvurabilir.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

• Başvurular 13.02.2024 Salı günü saat 23:55’e kadar alınacaktır.

• Değerlendirme süreçleri; online genel yetenek ve İngilizce sınavı, video mülakat, online İngilizce mülakatı, kişilik envanteri ve kurul mülakatlarından oluşmaktadır.

• Çalışma yeri İstanbul’dur.

• Çalışma düzeni; normal düzende çalışan birimlerimiz ofisten esnek saatler ile çalışmakta olup bazı birimlerimiz vardiyalı düzende çalışmaktadır.

• Tüm değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adaylarımız “Uzman Yardımcısı” ünvanı ile istihdam edilecektir.

• Süreçler ve sosyal imkanlarla ilgili detaylı bilgi almak için kariyer sayfamıza göz atabilirsiniz.

• Yüklenen belgelerin uygunluğu değerlendirme süreçleri içerisinde kontrol edilecek ve yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle şartları belgeleyebilmek için adaylarımızın kariyer portalimizde “Özgeçmiş Eklentileri” sekmesi üzerinden aşağıda yer alan ve EDevlet üzerinden alınacak güncel tarihli belgeleri PDF formatında yüklemeleri gerekmektedir. - “Not Dökümü Belgesi” (Transkript), - “Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi” (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir.), - “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü Belgesi" (“SGK” başlığı altındaki “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” kısmı seçilerek barkodlu belge oluşturulmalıdır.). Çalışma Fonksiyonları Dünyada en fazla uluslararası noktaya uçan havayolu firması olan Türk Hava Yolları, Take-Off Jr. (YTÜ) programıyla kariyerine başlamak isteyenlere birbirinden farklı alanlarda çalışma imkânları sunuyor. İlana başvuru yaparken sadece bir çalışma fonksiyonu seçebilirsiniz. Bu sebeple fonksiyon tanımlarını dikkatlice incelemenizi ve yalnızca size uygun fonksiyonu seçmenizi tavsiye ederiz.

Çalışma fonksiyonları hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.