GÜRİŞ GENÇ YETENEK PROGRAMI

İş Tanımı

GENÇLERİ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DAVET EDİYORUZ!

GÜRİŞ olarak, GENÇ YETENEK PROGRAMI ile gençlerin hayallerindeki kariyer yolunun bir parçası olup; potansiyellerinin farkına varabileceği eğitim sürecinde yeni döneme başlıyoruz. Alanlarında uzman kadromuzla beraber, lisans eğitiminde kazandığın bilgileri teoride uygulayabileceğin ve bir ekip olarak gerçek projeler üzerinde eşzamanlı çalışabileceğin eğitici bir deneyim için hemen şimdi başvur!

Nitelikler

• Üniversite 3. Sınıf, 4. Sınıf, Yüksek Lisans ve Yeni Mezun derecesinde Mühendislik Departmanlarından:
  • Enerji Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği alanlarında eğitim gören,
  • İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe gibi alanlara yönelik disiplinlerde eğitim gören, Yazılım ve Kodlama becerilerine sahip olan adaylar başvuru kriterlerinde değerlendirilmektedir. Yüksek ortalama, akademik başarılar göstermiş olan öğrencilere yüksek maaş olanağı sağlanmaktadır.

1) GÜRİŞ Genç Yetenek Programı’nda hangi alanlarda çalışabilirim?

-Yenilenebilir Enerji, Strateji ve İş Geliştirme, Mühendislik, Operasyon ve Üretim, İnsan Kaynakları, Muhasebe, Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri.

2) Programa kaç gün katılmam gerekiyor?

- Genç Yetenek Programı hafta içi 2 tam gün olarak uygulanacaktır.

3) Başvuru sürecim nasıl ilerleyecek?

- Adayları başvuru tarihleri içerisinde istenilen dokümanları yükledikten sonra değerlendirilip uygun görülen adaylarla tek aşama mülakat yapılmaktadır. Bu mülakatlar sonucunda Genç Yetenek öğrencileri belirlenip programa dahil edilmektedir.

4) Program sonrasında GÜRİŞ bünyesinde çalışmaya devam edebilir miyim?

- Genç yetenek programımızdaki öğrencilerimizin, program sürecinde gösterdiği başarı ve deneyimlerine istinaden, firma içinde uygun pozisyon bulunması halinde adaylarımız öncelikli olarak değerlendirilmektedir.

5) Program dahilinde öğrenci & kariyer koçluğu gibi imkanlardan faydalanabilecek miyim?

- Genç Yetenek programımızda öğrencilerimiz eğitim sürecinin yanında yetkin çalışanlar tarafından kariyerleri için yol gösterici bilgiler de alabilmektedir.

6) Başvuru yapan herkese olumlu/olumsuz dönüş yapılıyor mu? - Programa başvuran tüm adaylara, mülakat süreçleri tamamlanmasıyla dönüş yapılmaktadır.

Şehir: Ankara, İstanbul

Aday Kriterleri